hotelHotel Azimut predstavlja jedinstveno utočište koji objedinjuje najviše standarde uzvišenosti, udobnosti i ekskluzivnosti, gdje su svi detalji osmišljeni sa dužnom pažnjom. Osnovan 2002. godine, naš hotel zadivljuje duhom kulturnog nasljeđa prelijepog Svetog Stefana.

Smješten u najatraktivnijem dijelu crnogorskog primorja, hotel Azimut se klasifikuje kao mali delux hotel. Ima superioran pogled na 300m udaljen luksuzni City-Hotel, nekadašnje ribarsko ostrvo - Sveti Stefan.

Pomorska riječ azimut ima svoje porijeklo u arapskoj riječi السمت (as-sumūt) - na pravi način. Prema tome, hotel Azimut je pravi način da se odmara na luksuznom, svjetski poznatom - ostrvu Sveti Stefan. Sobe opremljene u modernom stilu, sa dizajniranim namještajem i bogatim dekorima, pružaju maksimalnu udobnost i zadovoljiće sve potrebe i najzahtjevnijih gostiju. Tople boje ambijenta će doprinijeti da se osjećate prijatno u našim prostorijama, dok će pogled sa balkona iz sobe prema Svetom Stefanu uljepšati vaš boravak. Iako je klasifikovan u kategoriji malih luksuznih hotela, hotel Azimut nudi mnoštvo sadržaja, kao što su banje i zatvoreni bazen.

Detalji smještaja

Hotel Azimut obezbjeđuje svojim gostima luksuzno zadovoljstvo za sva čula, drugim riječima nudi sadržaj koji je uračunat u cijenu a koji podrazumijeva:

  • Zatvoreni bazen
  • Fitnes centar
  • Sauna
  • Spa

Ostanimo u kontaktu

Hotel Azimut
Sveti Stefan, CRNA GORA

Tel: +382 (0)33 468 992
Fax: +382 (0)33 468 487
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Pretplatite se na bilten

Pretplatom na našu mailing listu ćete uvjek biti ažurno obaviješteni o najnovijim specijalnim ponudama
Ne brinite, mrzimo spam!

The Hotel Guru

Boutique hotel reviews Recommended by the Hotel Guru as one of the best hotels in Sveti Stefan